Intrebări și răspunsuri – Onconovical si Alimentatia Anticancer

Aliatul Sistemului Imunitar

Ce este Onconovical?

Onconovical este un supliment alimentar conceput special pentru a ajuta sistemul imunitar si poate fi folosit de persoanele diagnosticate cu afecțiuni oncologice sau orice altă afecțiune.

În medicina naturistă chineză, celulele rele nu sunt punctul-cheie al tumorilor, punctul cheie este dezechilibrul energetic din organism. Onconovical se concentrează în principal pe echilibrul energetic si buna functionare a corpului pentru a preveni si elimina stresul oxidativ din organism.

 

Onconovical - Disponibil in Farmaciile Catena

 

De ce nu este celula canceroasă punctul-cheie al cancerului?

Pentru că celula canceroasă în sine provine de la o celulă normală, sănătoasă, nu din afara corpului, ci este parte a corpului propriu!

Apoi în al doilea rând, celula sănătoasă, normală din organism se transformă în celulă canceroasă în condițiile în care apar tulburari ale organismului de la dezechilibrul energetic și emoțional. Alimentația greșită nu face altceva decât să alimenteze afecțiunea, nu să o și producă. Declansarea este intotdeauna pe baza stresului emotional.

În al treilea rând, dacă noi ne concentrăm din punct de vedere medical doar asupra uciderii celulelor rele cu substanțe chimice sau doar chirurgical, trebuie să știm că celulele normale, de asemenea vor fi afectate sau ucise iar în cele din urmă bolnavii mor din cauza efectelor secundare devastatoare ale medicamentelor foarte otrăvitoare. Doar otrăvind organismul nu ne vom putea vindeca niciodată! De aceea putem să imbinăm medicina naturistă cu medicina alopată pentru a ajuta organismul cât mai mult.

Cum functionează Onconovical?

Onconovical funcționează prin refacerea structurii energiei vitale si a sangelui, are rol în fortificarea organelor afectate și îmbunatațește capacitatea organismului  de a reduce complicațiile rezultate din cauza terapiilor convenționale, controlează evoluția bolii, crește toleranța față de chimioterapie sau radioterapie prin susținerea sistemului imunitar.  Acest ajutor prezintă o mare necesitate pentru organismul pacientului cu afecțiune oncologică de a lupta impotriva bolii.

Plantele și substanțele active din Onconovical au efect benefic pentru sistemul imunitar, însă rolul principal al acestui produs este echilibrarea întregului sistem energetic -- celular fără de care organismul nu s-ar putea recupera.

Cât de repede își face efectul Onconovical?

Primele efecte de imbunatațire a sistemului imunitar s-ar putea vedea chiar și în primele 3 luni. Este recomandat să se urmeze o perioadă de pană la 8-12 luni pentru a simți efectele sale benefice pentru imunitate.

 

Supliment natural cu rezultate incredibile - Onconovical

 

Există reacții adverse sau posibilitatea să nu aibă vreun efect acest produs?

Onconovical este probabil printre puținele produse 100% naturale ce conțin inclusiv capsulă vegetală deci nu poate dauna sub nici o formă organismului. Doar substanțele chimice pot crea reacții adverse. Premiza sa nu aiba vreun efect benefic pentru organism este exclusă deoarece organismul traiește cu aceste substanțe și sunt necesare pentru sustinerea unui sistem imunitar sănătos. Singura situație în care un produs naturist nu ar avea nici un efect este atunci când anumite probleme ale intestinelui (toxicitate, bacterii, dereglarea funcțiilor) nu permit penetrarea cu usurință a  substantelor active in sange.

Dacă încă aveți nelămuriri sau credeți că Onconovical nu funcționează pentru dvs. cum ar trebui sau dacă apar anumite senzații care nu le întelegeți sau stare de disconfort, vă rugăm să cereți sfatul nostru accesând link-ul consultație gratuită iar de acolo puteți obține un plan naturist complet de la specialiștii noștri de la Medicinas.

Dacă fac chimioterapie sau radioterapie pot urma tratamentul cu Onconovical?

Da, puteți, pentru că Onconovical ar putea reduce și efectele secundare ale acestora.

Trebuie să iau Onconovical toata viața dacă e nevoie?

Nu, deoarece Onconovical se concentrează pe echilibrarea organismului și susținerea sistemului imunitar deficitar. În general, doza maximă de aprovizionare în organism ar fi pe 12 luni, iar dupa cele 12 luni , în cazul în care încă mai sunt situații,  Medicinas oferă diagnostic complet și plan nutrițional pentru soluționarea problemelor rămase. Cu toate acestea, puteți continua utilizarea Onconovical chiar și după cele 12 luni de administrare pentru rezolvarea problemelor, deoarece este un produs 100% natural și de asemenea poate preveni orice altă situație care s-ar putea ivi.

O afecțiune oncologică se vindecă?

În medicina naturistă nu există ideea despre afecțiunile oncologice ca fiind boli incurabile. Acestea, de obicei, provin de la un stil prost de viată și dereglat din punct de vedere energetic, lipsa credinței, de la o alimentație necorespunzătoare dar mai ales emoțiile negative ce nu fac altceva decât să distrugă câmpul magnetic al organismului. Produsul Onconovical nu vindecă cancerul dar poate să ajute și să susțină sistemul imunitar în lupta cu aceasta boală insa nu va putea să schimbe obiceiurile proaste ale oamenilor, așa ca, sfatul nostru este ca oamenii care vor cu adevarat să se vindece, pe langă Onconovical vor trebui să-și schimbe obiceiurile lor proaste, sa mănânce natural si vor câștiga sănătatea de odinioară.

Care sunt acele obiceiuri proaste?

Dieta necorespunzătoare, lipsa somnului, excesul de alimente condimentate și grase, bauturile prea reci sau calde, gustările dese in toiul noptii (consumul de alimente înainte de culcare), sedentarismul și lipsa exercițiilor fizice, pierderea cumpătului de multe ori, depresiile dese, viața sexuala prea activă sau schimbarea partenerilor des, prea multă muncă sau prea mult divertisment încalcă legile divine și apare autodestructia sufletului și trupului. Boala finală: cancer.

De unde pot comanda Onconovical?

Dacă doriți să administrați suplimentul pentru dvs vă rugăm accesați pagina de comandă.

Câte capsule de Onconovical se iau pe zi?

Pentru un adult, doza recomandată este de 3 capsule dimineața, 3 capsule la prânz și 3 capsule seara, cu 30 de minute înainte de masă. Copiii sub 12 ani pot lua o capsulă dimineața și una seara.

Ce dietă este recomandată în timpul tratamentului cu Onconovical?Anticancer-fata

Este recomandat să se elimine carnea roșie din alimentație și să se reducă mâncărurile grase, picante și cele cu conținut chimic alimentar. Este indicat a se consuma multe fructe ce conțin vitamina C.

La începerea oricărui pachet veți primi și un regim alimentar cu alimentele permise și interzise în terapia afecțiunilor oncologice. Rezultatele cele mai bune se obțin dacă se urmează o alimentație cât mai sănătoasă recomandată de Medicinas!

Go top