icon

Incearca si tuOnconovical, tratamentul natural cu efecte pozitive la pacientii onocologici!

Va stam la dispozitie si pentru comenzi telefonice sau pe email, la numerele de telefon sau adresa de mai jos:

0723.269.701

office@medicinas.ro

Produsele pe care le-ați comandat pe site-ul onconovical.ro vor fi livrate oriunde în țară, cu ajutorul serviciului de curierat rapid, în termenul de livrare ce a fost stabilit în momentul confirmării comenzii. De asemenea, produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până în momentul livrării, acestea fiind ambalate corespunzător astfel încât calitatea lor să nu aibă de suferit. 
 
Termenul de livrare al comenzilor plasate online este estimat între 1-6 zile lucrătoare, în cazul comenzilor cu livrare la ușă. Zilele lucrătoare sunt definite ca fiind zilele din cursul săptămânii, de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale. 
 
În ceea ce privește modalitatea de plată disponibile pentru plasarea comenzilor online pe onconovical.ro, produsele achiziționate pot fi plătite online cu cardul sau ramburs, la livrarea produselor. 
 
Transportul este gratuit pentru comenzile egale sau mai mari de 300 lei. Pentru valori ale comenzilor mai mici de 300 lei, transportul este 15 lei.
 
Plata online cu cardul poate fi realizată cu ajutorul cardurilor Visa, MasterCard. Atunci când veți utiliza această variantă, veți fi redirecționat către o pagină securizată, unde vi se va cere să introduceți datele cardului dvs. Astfel, vi se va deschide pagina EuPlatesc, ce funcționează după sistemul autorizare/încasare. Așadar, în momentul în care ați pasat o comandă pe site, contravaloarea acesteia va fi blocată în contul dvs. la dispoziția noastă. Suma aferentă comenzii va fi încasată, potrivit reglementărilor Visa și MasterCard, în momentul în care produsele au fost expediate, adică atunci când acestea au ieșit din depozitul Medicinas și, evident, există o dovadă a predării acestora serviciului de curierat în vederea expedierii către client. 
 
Politica de retur

Produsele disponibile pe www.onconovical.ro se pot returna în maximum 14 zile de la data primirii comenzii confirmate de AWB-ul curierului. Se acceptă doar returul produselor al căror ambalaj este intact, nedeteriorat. 

Excepție: Cărțile nu pot fi returnate sub niciun fel de motiv.